Recharge Cropped T-shirt Wmn Faded Green

349 DKK

349 DKK

Ribbet t-shirt.

Størrelse

Tekniske aspekter

TENCEL™ Lyocell er en menneskeskabt cellulosefiber, der produceres i et lukket kredsløb, hvor alle ressourcer genbruges med omkring 99 % effektivitet. Råmaterialet kommer fra bæredygtigt leveret træ. TENCEL™ Lyocell er biologisk nedbrydeligt og betragtes i øjeblikket som et af de mest bæredygtige materialer, der findes.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 30°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Materiale: Ribbed

Varenr.: 13398-312

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 175 cm høj og er iført størrelse S.

Ribbet t-shirt. Recharge er en kollektion af loungewear i et superblødt ribstof, der føles glat og jævnt. Kombiner de behagelige toppe og underdele for at gøre din hviledag ekstra skøn og genoplade kroppen. Denne langærmede t-shirt er perfekt til hverdagsbrug med en bundet hals og afkortet længde.

- 93% Tencel, 7% Elastan
- Pæn binding rundt om halsudskæringen
- Halsbånd med ICIW varmepresset logo
- ICIW broderet logo nederst
- Standard pasform, afkortet længde

Shop the look