Mirage T-shirt Wmn Dk Purple

349 DKK

349 DKK

Strækbar T-shirt med baglomme.

Størrelse

Mirage 2-in-1 Shorts Wmn Light Dusty Purple

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Materialet er strækbart både lodret og vandret, hvilket giver en fantastisk fleksibilitet og elasticitet. Det giver mulighed for fuld bevægelse for at gøre din træning så god som muligt.
Dette stykke tøj lader luften slippe igennem, så du kan føle dig tør og sval, selv under det hårdeste træningspas.
Beklædningsgenstanden er helt eller delvis fremstillet af genanvendte materialer. Se specifikationerne for yderligere oplysninger. Ved at benytte genanvendte materialer, bruger vi ressourcer, som allerede er i omløb. Som en del af vores klimastrategi skal 80 % af alt materiale, der anvendes i vores produkter være genanvendte senest i 2025.

Varenr.: 13431-216

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 178 cm høj og er iført størrelse XS.

Mirage Collection er inspireret af sommerens løbeture. Denne kollektion har tøj til mænd og kvinder til både afslappet jogging og sprint med høj intensitet og giver beskyttelse mod både vind og sol.
Strækbar T-shirt med baglomme. Mirage T-Shirt er et fantastisk basislag til løb. Materialet er meget elastisk med fugttransporterende egenskaber samt laserskårne perforeringer til ventilation. En lynlåslomme bagpå til sikker opbevaring af dine ting. Tætsiddende pasform og høj hals.

- 86 % genanvendt nylon, 14 % spandex
- Tætsiddende pasform
- Meget svedtransporterende stof
- Lomme med lynlås bagpå til dine værdigenstande
- Laserskåret perforering for åndbarhed midt på ryggen
- Firevejs-stretch

Shop the look