Charge Cropped Mid Sleeve Wmn White

349 DKK

349 DKK

Croptop med mellemlange ærmer.

Størrelse

Charge 2-in-1 Shorts Wmn Black

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Beklædningsgenstanden har en strammere pasform, som giver optimal bevægelsesfrihed.
Vores egenudviklede Sweattech™-formel er designet til at transportere fugt og sved væk fra kroppen til stofoverfladen, hvor det fordamper. Dette giver dig mulighed for at holde dig tør og komfortabel under din træning.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 13256-002

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 176 cm høj og er iført størrelse XS.

Croptop med mellemlange ærmer. Charge-kollektionen er udviklet til højintens træning. Denne croppede T-shirt er lavet af funktionelt letvægtskvalitetsmateriale, så du har den bedst mulige bevægelsesfrihed. Mere tætsiddende pasform og croppet længde for maksimal komfort.

- 85% nylon 15% spandex
- SWEATTECH™M™
- Reflekterende ICIW-logo
- Mellemlange ærmer
- Cropped fit
- Athletic fit

Shop the look