Ultimate Training Zipper Sports Bra Black

120 DKK

399 DKK

Sportsbh med lynlås foran og medium støtte.

Størrelse

Ultimate Training Logo Tights Black

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Beklædningsgenstanden har justerbare skulderstropper, så du kan justere den til den perfekte pasform.
Sports-bh'en har medium støtte. Passer til mellemintense aktiviteter.
Beklædningsgenstanden er helt eller delvis fremstillet af genanvendte materialer. Se specifikationerne for yderligere oplysninger. Ved at benytte genanvendte materialer, bruger vi ressourcer, som allerede er i omløb. Som en del af vores klimastrategi skal 80 % af alt materiale, der anvendes i vores produkter være genanvendte senest i 2025.
Denne bh har udtagelige indlæg, så du kan vælge det look, der passer dig. De kan med fordel udtages inden vask.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Støtte: Medium støtte

Varenr.: 11975-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 173 cm høj og er iført størrelse S.

Sportsbh med lynlås foran og medium støtte. Ultimate Training Zipper Sports Bra er en bh i et stivere materiale, der er lavet til hård træning i træningssalen. Den har justerbare stropper, en lynlås foran og en klassisk bh-lukning bagpå for optimal pasform og fri bevægelighed. Lynlåsen har en krog foroven for at holde den på plads og en beskyttende fold for at undgå irritation. Skulderstropperne kan forbindes for at give et anderledes look.

- 78 % genanvendt polyester 22 % Spandex
- Justerbart bånd
- Justerbare skulderstropper
- SWEATTECH™
- Lynlåsåbning foran
- ICIW-logo på skulderstropperne
- Udtagelige skåle
- Medium støtte

Shop the look