Ultimate Training Sports Bra White

499 DKK

499 DKK

Sports-bh med justerbare stropper og logoelastik. Medium støtte

Størrelse

Ultimate Training Tights Wmn Black Camo

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Dette materiale er ekstra slidstærkt og fremstillet til at kunne klare længerevarende slitage fra eksempelvis vægtstænger, håndvægte eller andet udstyr.
Sports-bh'en har medium støtte. Passer til mellemintense aktiviteter.
Vores egenudviklede Sweattech™-formel er designet til at transportere fugt og sved væk fra kroppen til stofoverfladen, hvor det fordamper. Dette giver dig mulighed for at holde dig tør og komfortabel under din træning.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Støtte: Medium støtte

Varenr.: 11968-002

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 169 cm høj og er iført størrelse S.

Sports-bh med justerbare stropper og logoelastik. Ultimate Training Sports-bh er lavet til hård træning i fitnesscenteret. Materialet er elastisk, så du får fuld bevægelse, og den justerbare rygrem sikrer en perfekt pasform. Dekorative ICIW-logoer giver et cool look.Ultimate Collection er vores mest fremragende serie, hvor vi har satset fuldt ud på fantastiske materialer, detaljer og pasform. Navnet afspejler vores grundtanke, og den er til dig, der leder efter det ultimative tøj, der kan hjælpe dig med at nå dine mål.

- 78 % genbrugspolyester 22 % spandex
- ULTIMATE logo bagpå
- SWEATTECH™
- Brede justerbare skulderstropper med ICIW-logo
- Aftagelige skåle
- Medium støtte

Shop the look