Stride Sports Bra Black

200 DKK

399 DKK

Sports-bh med høj støtte og justerbare stopper.

Størrelse

Stride Tights Wmn Black

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Beklædningsgenstanden har justerbare skulderstropper, så du kan justere den til den perfekte pasform.
Sports-bh'en har stor støtte. Passer til højintense aktiviteter.
Bh'en har formstøbte skåle for bedst mulige pasform. Skålene giver god støtte uden at begrænse din bevægelsesfrihed.
Beklædningsgenstanden er helt eller delvis fremstillet af genanvendte materialer. Se specifikationerne for yderligere oplysninger. Ved at benytte genanvendte materialer, bruger vi ressourcer, som allerede er i omløb. Som en del af vores klimastrategi skal 80 % af alt materiale, der anvendes i vores produkter være genanvendte senest i 2025.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Støtte: Stor støtte

Varenr.: 13216-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 173 cm høj og er iført størrelse S.

Model 2 er 175 cm høj og er iført størrelse L.

Sports-bh med høj støtte og justerbare stopper. Stride Sportsbh er lavet til hård træning. De formstøbte skåle, det robuste materiale og konstruktionen giver dig en sports-bh med høj støtte, som du kan stole på. Skålene er foret med et mesh-materiale for bedre åndbarhed. Logo midtpå foran.

- 75 % genanvendt nylon, 25 % spandex
- ICIW-logo foran
- Silikonestribe bagpå
- Justerbare stropper
- Formstøbte skåle
- Høj støtte

Shop the look