Reboot Sports Bra Brick Red

337 DKK

449 DKK

Sports bh med mesh-detaljer.

Størrelse

Reboot Tights Brick Red

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Sports-bh'en har medium støtte. Passer til mellemintense aktiviteter.
Beklædningsgenstanden har paneler eller detaljer i meshmateriale. Mesh er et perforeret eller løsstrikket stykke tekstil, som lader luft og kropsvarme slippe igennem, hvilket giver en svalere fornemmelse, selv når du træner ekstra hårdt.
Denne bh har udtagelige indlæg, så du kan vælge det look, der passer dig. De kan med fordel udtages inden vask.

Materiale: Cut and Sew

Støtte: Medium støtte

Varenr.: 13326-298

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 174 cm høj og er iført størrelse XS.

Sports bh med mesh-detaljer. Reboot-kollektionen er en gymnastikkollektion med snit og detaljer til at forbedre din krop, lavet til at hjælpe dig med at udvikle dig til den bedste version af dig selv. Reboot Sports bh'en er fremstillet af et sportsstof af høj kvalitet med stretch for fuld bevægelse, lagdelt med et stræk- og åndbart mesh-stof. Aftagelige skåle og racerryg.

- 75% Nylon 25% Spandex
- ICIW-logo bagpå
- Mesh-lag foran og bagpå
- Elastik i linningen
- Aftagelige skåle
- Medium støtte

Shop the look