Mercury Sports Bra Camo

399 DKK

399 DKK

Sportsbh med høj støtte og dobbelte stropper.

Størrelse

Tekniske aspekter

Sports-bh'en har stor støtte. Passer til højintense aktiviteter.
Beklædningsgenstanden har paneler eller detaljer i meshmateriale. Mesh er et perforeret eller løsstrikket stykke tekstil, som lader luft og kropsvarme slippe igennem, hvilket giver en svalere fornemmelse, selv når du træner ekstra hårdt.
Denne bh har udtagelige indlæg, så du kan vælge det look, der passer dig. De kan med fordel udtages inden vask.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Støtte: Stor støtte

Varenr.: 11961-244

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 175 cm høj og er iført størrelse XS.

Sportsbh med høj støtte og dobbelte stropper. Mercury Sportsbh er en sportsbh lavet til løb og højintensiv træning. Bh'en er lavet af et stivere komprimerende stof og har mesh-paneler foran og bagpå for god luftgennemstrømning. De polstrede skulderstropper og bryderryggen vil sammen med den elastiske linning give en perfekt pasform og komfort. Det reflekterende logo fuldender looket.

Stor i størrelsen – vælg en størrelse under din almindelige størrelse.

- 77 % Nylon 23 % Spandex
- Komprimerende stof
- Reflekterende ICIW-logo foran
- Mesh-paneler for fantastisk luftgennemstrømning
- Aftagelige skåle
- Høj støtte
- Stor i størrelsen – vælg en størrelse under din almindelige størrelse

Shop the look