Divine Seamless Sports Bra Black

244 DKK

349 DKK

Sømløs sports-bh med medium støtte.

Størrelse

Divine Seamless Tights Wmn Black

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Sports-bh'en har let støtte. Passer til lavintense aktiviteter.
Denne bh har udtagelige indlæg, så du kan vælge det look, der passer dig. De kan med fordel udtages inden vask.
Seamless er teknisk set en strikkemetode, der anvendes i produktionsøjemed. I modsætning til "cut and sew" indebærer seamless, at tøjet rundstrikkes direkte i en maskine og sidenhen færdiggøres ved, at man skærer dele af beklædningsgenstanden ud for at lave ærmer og åbninger, og bagefter syr den sammen. Det betyder, at en færdig seamless-beklædningsgenstand kan have sømme, men mange færre end et konventionelt fremstillet stykke tøj efter "cut and sew"-metoden. Strikketeknikken seamless har undergået en enorm udvikling inden for de seneste 5-10 år og gør det i dag muligt at levere flere typer tekniske og ydelsesfremmende fordele såsom kompression, ventilation, fleksibilitet, mindre friktion og færre ubekvemme syninger. Udover designet og de tekniske funktioner medfører seamless-produktionen også mindre spild af tekstil, for i stedet for at skære dele ud til beklædningsgenstanden af et større tøjstykke, så strikkes seamless-tøjet direkte til sit endelige formål. Ved at ændre garn eller garnets sammensætning, og den måde man behandler det på, kan man opnå et hav af forskellige kombinationer af stretch, taktilitet, design og pasform.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Materiale: Seamless

Støtte: Let støtte

Varenr.: 13544-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 178 cm høj og er iført størrelse XS.

Føl dig guddommelig. Denne kollektion vil være din go-to til alle lejligheder – fra højintensiv træning til afslappende gåture. Både sports-bh'en og leggings følger og fremhæver din krop, mens de giver mulighed for fuld bevægelse i dine daglige rutiner.
Sømløs sports-bh med medium støtte. Sømløs sports-bh med medium støtte. Denne sports-bh har strikkede detaljer for at styrke dine fremskridt og få dig til at føle dig guddommelig. Firevejs-stretchmateriale giver mulighed for fuld bevægelse uanset træningen. Ribbet linning og racerryg giver støtte og holder bh'en på plads.

- 92% genanvendt nylon 8% spandex
- Piquéstrik med mesh-detaljer
- Firevejs stretch
- Sølv reflekterende logo på brystet
- Ikke-aftagelige skåle
- Medium støtte

Shop the look