Classic Sports Bra Dk Dusty Green

105 DKK

349 DKK

Sports-bh med krydset ryg og medium støtte.

Størrelse

Tekniske aspekter

Materialet er strækbart både lodret og vandret, hvilket giver en fantastisk fleksibilitet og elasticitet. Det giver mulighed for fuld bevægelse for at gøre din træning så god som muligt.
Sports-bh'en har medium støtte. Passer til mellemintense aktiviteter.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Støtte: Medium støtte

Varenr.: 13220-288

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 167 cm høj og er iført størrelse S.

Model 2 er 175 cm høj og er iført størrelse L.

Sports-bh med krydset ryg og medium støtte. Clasic Sports Bra er en opdateret version af vores Classic Bra, der er elsket af mange. Materialet er i strækstof og en lille smule mere mat, og bh'en har et renere look uden sømme foran. Krydset ryg og ingen skåle for en behagelig pasform.

- 75% Nylon 25% Spandex
- ICIW logo bagpå
- Elastik i indersiden af linningen
- Design med X-ryg
- Ingen skåle
- Middel støtte