Soft Knit Oversized Shorts Light Beige

439 DKK

549 DKK

Lounge shorts i et behageligt strikmateriale. Afslappet pasform.

Størrelse

Soft Knit Oversized Cropped Crewneck Light Beige

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Beklædningsgenstanden er i oversize og har løs pasform, der giver optimal bekvemmelighed.
Dette stykke tøj har en eller flere lommer, så du har styr på dine ejendele under træningen. Nogle lommer er forsynet med lynlås, andre er åbne. Læs den tekniske specifikation for at få flere oplysninger om netop dette stykke tøj.

Vasketøj: Vaskes ved minimum 30°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver. Tør fladt efter vask.

Varenr.: 13420-320

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 178 cm høj og er iført størrelse S.

Lounge shorts i et behageligt strikmateriale. Soft Knit Shorts er din nye bedste ven på sofaen efter træning. Bomuldsblandings-materialet er tungt og blødt for ultimativ komfort. Shortsene har en løsere pasform med snøre i taljen og åbne lommer foran. Vi anbefaler, at tøjet opbevares foldet og vandret for at bevare sin form.

- 87% bomuld 13% nylon
- 600 g kraftigt ribbet materiale
- ICIW broderi logo
- Åbne lommer foran
- Justerbar talje med elastik og snoretræk
- Midt i taljen
- 8 cm indersøm

Shop the look