Mirage 2-in-1 Shorts Wmn Faded Sea Green

499 DKK

499 DKK

2-i-1 løbeshorts.

Størrelse

Mirage Cropped 1/4 Zip Tank Top Wmn Black

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Beklædningsgenstanden er designet og fremstillet med 2-i-1-funktion, hvor indertightsene er i et elastisk og smidigt stof, der øger komforten under din træning, mens beklædningsgenstanden på ydersiden fuldender looket. Nogle af indertightsene er udstyret med lomme til mobil, bolde eller nøgler. Se de tekniske specifikationer for at få flere oplysninger om netop dette stykke tøj.
Dette stykke tøj er designet med snøre i taljen for at give dig mulighed for at justere pasformen og sørge for, at tøjet bliver på plads under træningen. Fjern snoren før vask for at undgå at den bliver flosset i vaskemaskinen.
Dette stykke tøj har en eller flere lommer, så du har styr på dine ejendele under træningen. Nogle lommer er forsynet med lynlås, andre er åbne. Læs den tekniske specifikation for at få flere oplysninger om netop dette stykke tøj.

Varenr.: 13437-330

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 178 cm høj og er iført størrelse S.

Mirage Collection er inspireret af sommerens løbeture. Denne kollektion har tøj til mænd og kvinder til både afslappet jogging og sprint med høj intensitet og giver beskyttelse mod både vind og sol.
2-i-1 løbeshorts. Mirage 2-i-1-shorts er skabt til den varme sommerløbetur. Indershortsene er stramme og elastiske, og det løsere yderlag giver god åndbarhed med et let mesh-materiale. Taljen har både elastik og snoretræk for den perfekte pasform. Lille sidelomme til nøgler eller ørepropper.

- Yderste lag: - 100% polyester Indre lag: 95% polyester 5% spandex
- Meget svedtransporterende stof
- Elastiske indershorts
- Lomme i siden
- Justerbart snoretræk i taljen
- Indvendig søm 7,5 cm i størrelse S

Shop the look