Charge Biker Shorts Wmn Teal

150 DKK

499 DKK

Cykelshorts med reflekterende elementer.

Størrelse

Charge Tank Top Wmn Black

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Vores egenudviklede Sweattech™-formel er designet til at transportere fugt og sved væk fra kroppen til stofoverfladen, hvor det fordamper. Dette giver dig mulighed for at holde dig tør og komfortabel under din træning.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 13252-137

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 176 cm høj og er iført størrelse S.

Cykelshorts med reflekterende elementer. Charge-kollektionen er udviklet til højintens træning. Disse cykelshorts har en høj talje med bundet top for god støtte under din træning samt en elastik i ryggen for en perfekt pasform. Reflekterende elementer på ryggen for maksimal synlighed.

- 68% nylon 32% spandex
- SWEATTECH™
- ICANIWILL-logo bagpå
- Elastisk inderlinning
- Reflekterende elementer
- Høj talje
- Rå søm
- 25 cm indersømVi anbefaler at bruge undertøj i hudfarvens nuance.

Shop the look