Stance Long Sleeve Wmn Burgundy

499 DKK

499 DKK

Langærmet med udskårne detaljer.

Størrelse

Stance Tights Wmn Mauve

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Dette stykke tøj er designet med snøre i taljen for at give dig mulighed for at justere pasformen og sørge for, at tøjet bliver på plads under træningen. Fjern snoren før vask for at undgå at den bliver flosset i vaskemaskinen.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 13183-006

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 178 cm høj og er iført størrelse XS.

Langærmet med udskårne detaljer. Stance Long Sleeve er lavet af et tyndt sweatshirtmateriale, som er skabt til gymnastiksalen eller dansestudiet såvel som til afslapning. Snøre i taljen giver et tætsiddende look, og den har kolde skuldre og snøredetaljer på ærmerne.
- 65% polyester 30% bomuld 5% elastan
- ICIW-logobånd på ærmerne
- Justerbar talje
- Justerbare ærmer
- kolde skuldre
- Ryggen er længere end forsiden
- Fuld længde

Shop the look