Nimble 1/4 Zip Autumn Brown

454 DKK

649 DKK

Langærmet med 1/4 lynlås.

Størrelse

Nimble Biker Shorts Black

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Hos ICANIWILL har vi taget et aktivt valg om kun at samarbejde med SAB og YKK. YKK blev grundlagt i 1934 i Japan og er i dag verdens største leverandør af lynlåse. SAB vinder år efter år udmærkelser for deres arbejde med at designe og producere produkter i verdensklasse. Begge aktører er ledende inden for udvikling og fremstilling af innovative og velafprøvede lynlåse, lynlåsvedhæng og andet tilbehør af høj kvalitet. Hvorfor YKK og SAB? Vi tror på det, vi kalder en "holdbar designproces", hvor valget af leverandører til alle dele af beklædningsgenstanden tilsammen bidrager til dennes levetid. Ved at vælge veletablerede og stærke aktører indenfor eksempelvis lynlåse bidrager vi til et holdbart og tidløst design.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 13309-232

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 175 cm høj og er iført størrelse S.

Langærmet med 1/4 lynlås. Nimble med 1/4 lynlås er din nye yndlingssweater på vej til og fra yoga eller på din fridag. Den er lavet af et tykt materiale med en blød inderside, der giver en optimal komfort. Sømmen ved halsen har et særligt design, og ærmerne er posede med sænkede skuldre, der giver et kantet look. Ribbet vævning ved ærmeender og nederste søm.

- 43% bomuld, 35% genanvendt bomuld, 22% polyester
- Broderet ICIW-logo
- YKK-metallynlås foran
- Fuld længde

Shop the look