Recharge Pants Faded Green

412 DKK

549 DKK

Ribbede loungebukser.

Størrelse

Tekniske aspekter

Dette stykke tøj er designet med snøre i taljen for at give dig mulighed for at justere pasformen og sørge for, at tøjet bliver på plads under træningen. Fjern snoren før vask for at undgå at den bliver flosset i vaskemaskinen.
Dette stykke tøj har en eller flere lommer, så du har styr på dine ejendele under træningen. Nogle lommer er forsynet med lynlås, andre er åbne. Læs den tekniske specifikation for at få flere oplysninger om netop dette stykke tøj.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 30°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Materiale: Ribbed

Varenr.: 13401-312

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 175 cm høj og er iført størrelse S.

Ribbede loungebukser. Recharge er en kollektion af loungewear i et superblødt ribstof, der føles glat og jævnt. Kombiner de behagelige toppe og underdele for at gøre din hviledag ekstra skøn og genoplade kroppen. Komfortable loungebukser med snøre i taljen og lommer.

- 57% Bomuld, 38% Polyester, 5% Spandex
- Justerbar talje med træksnor
- To åbne frontlommer
- ICIW-broderi ved læg
- Mellemhøj talje, normal pasform

Shop the look