Nimble Straight Leg Pants Black

454 DKK

649 DKK

Straight-leg-bukser i blødt materiale.

Størrelse

Nimble Adjustable Sports Bra Black

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Dette materiale er superblødt og føles som et "second skin". Det er lidt sartere, så vær forsigtig med træningsredskaber og overflader, der kan skabe friktion og skade tøjet.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 13307-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 170 cm høj og er iført størrelse S.

Straight-leg-bukser i blødt materiale. Nimble Straight Leg Pants er både velegnet til yoga og til at have på i hverdagen. Materialet er det samme super bløde materiale som vores populære Nimble Tights, men med straight leg, der giver bukserne et mere casual look. Den rå kant forneden kan klippes til, så den passer til dig. Du skal blot klippe under syningsforstærkningen i sømmen i siden. V-form bagpå med diskret ICIW-logo.

- 75% nylon, 25% spandex
- ICIW-logo bagpå
- 7,5 cm justerbar benlængde – klip under syningsforstærkningen i sømmen i siden
- V-formet linning
- Høj talje
- Straight fit
- Indersøm 83 cm i størrelse S

Shop the look