ICIW Sports Glasses 1 Grey

949 DKK

949 DKK

Lette løbebriller med UV-beskyttelse.

Størrelse

Varenr.: 13503-008

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Lette løbebriller med UV-beskyttelse. ICIW sportsbriller er designet til at få dit løb op på det næste niveau. Med letvægtsmaterialer af høj kvalitet og et sporty look vil disse briller være din bedste ledsager på løbeture på solrige dage.

Vi har designet sportsbrillerne sammen med Spektrum Sports, et prisvindende sportsmærke fra Sverige, der har specialiseret sig i at skabe højtydende udstyr til friluftsentusiaster. Stellene er af et biobaseret materiale fremstillet af ricinusbønner, hvilket gør dem meget mere kulstofeffektive end materialer fremstillet med fossile brændstoffer.

Zeiss-glas giver optimal kontrast, klarhed og skarphed og fantastisk optisk ydeevne. Glassene giver dig mulighed for at se sporet i flere detaljer, så du kan vælge den bedste vej fremad.

- Letvægtsstel fremstillet af biobaseret polyamid
- Justerbare stænger for perfekt pasform
- Polykarbonat-glas med slagfasthed
- Hydrofobisk belægning, så de ikke dugger til
- UV400 beskytter dine øjne mod solens skadelige stråler
- Designet i Sverige, produceret i Schweiz og Italien
- Leveres i en beskyttende mikrofiberpose