ICIW Stories
 • Gratis levering ved køb over 369DKK
 • Sikker betaling
 • Over 11.000 anmeldelser
 • 365 dage åbent køb

ICIW Stories

Home workout program!We have made a training program that fits the person who’s looking for a home workout challenge! You don’t always need to go to the gym to get a great workout, sometimes you only need to use your own body. The program is endurance demanding and will give you a really sweaty home workout!

Time: 24 minutes

Focus: Endurance training in a home environment with extra thought on using the right technique and muscles.

Purpose: Strength + Pulse for endurance training.

Program set-up:

- Do each exercise for 1 minute and do them directly after each other. Use a timer to keep track of the time.
- After you have done all the exercises, rest for 1 minute and then do the program for 3 more rounds.


EXERCISES:

- Squats

- Push-ups

- Sit-ups

- Lunge steps

- Plank

Post a video with the hashtag #ICANIWILL #ICANIWILLWORKOUT and comment down below what you think about the program!

To-split træningsprogram á la ICIW

Vi ønsker ikke kun at give folk de bedste forudsætninger i form af tøj og udstyr, når de træner, vi vil også give de bedste forudsætninger til at gennemføre en brutal træning!

ICIW’s grundlægger Gustaf Ollas har udviklet et to-split træningsprogram til dig, der træner to gange om ugen og som vil fordele dit fokus under hver træning. I løbet af Gustafs to første år som selvstændig, arbejdede han parallelt som personlig træner, og Gustaf har over 10 års erfaring inden for styrketræning og har tilmed konkurreret i Fitness5 og Athletic Fitness.

Vejledning:

- Følg to-split programmet i 3 uger.

- Noter hvilken vægt du bruger hver gang du træner.

- Varm op inden hver træning og stræk ud efter hver træning.

5x15 = 5 set gange 15 repetitioner

SS = Superset = Udfør 1 set af den første øvelse og derefter1 set af øvelse 2, bagefter hviler du.

OVERKROP - 5x15
60 sekunders hvile mellem set

 1. Bænkpres
 2. Chins eller pulldowns
 3. Stående militærpres
 4. Bicepscurls SS skullcrushers
 5. Siddende kabel rows SS facepulls
 6. Sideløft SS liggendes flyes med håndvægte (på bænk)

UNDERKROP - 5x15
60 sekunders hvile mellem set

 1. Knæbøj
 2. Benpres
 3. Dødløft SS lunges
 4. Legextension SS liggendes legcurl
 5. Lægpres (valgfri) SS sissy squats

Øv dig på teknikken!

Når du styrketræner, er det vigtigt at bruge den rigtige teknik. Hvis din træning er skødesløst udført, øges risikoen for skader. Start altid med lavere vægte for at mestre teknikken med god kontrol. Derefter kan du gradvist øge vægten - spørg din lokale PT, hvis du er usikker!

Kort hvile!

Træningsprogrammets struktur er delvist baseret på, at hviletiden mellem hvert set er kort. Overhold tiden for at få mest muligt ud af din træning. Brug mobiltelefonens stopur som hjælp.

Muskeltræthed gennem volumen!

Træningsprogrammets struktur giver muskeltræthed gennem den høje volumen. Følg retningslinjerne for at få det maksimale ud af træningen. Hvis du træner med nogen, bed dem om at hjælpe dig med at tælle repetitioner!

Giv den gas og fortæl os gerne hvad du synes om træningsprogrammet i en kommentar!

ICANIWILL i Boden


Gustaf og Fredrik Gustafsson i samtale under forelæsning,

NMW – Det sker i Norrbotten selvfølgelig!

ICANIWILL og Gustaf fik æren af at deltage som forelæser hos NMW i Boden. Arrangementet fandt sted den 11/2 i Boden Business Park.

NMW er en årlig begivenhed, der modtager besøgende fra hele Sverige med det formål at inspirere og løfte kulturelle og kreative industrier nordpå. Salen var fuldt booket og 60 nysgerrige og interesserede besøgende deltog i Gustafs foredrag.

Gustaf delte sin inspirerende rejse med de besøgende - fra bare at have en idé og en post-it på badeværelsespejlet i Uppsala 2009, til at starte et tøjmærke uden kapital eller viden samt de udfordringer og den læring, der fulgte med.
Bæredygtighed og miljø


ICANIWILL har siden starten af tøjproduktionen i 2015 haft miljøet og CSR som vigtige emner i udvælgelsen af fabrikker og producenter, og i dag arbejder vi med en række omhyggeligt udvalgte producenter over hele verden. Visse fabrikker arbejder vi direkte med, og andre producenter går igennem tæt kontrollerede agenter. Vores mål er at besøge alle producenter en gang om året.

Et strategisk vigtigt valg, vi har truffet på ICANIWILL, er at fremstille meget af vores tøj inden for EU fordi:
1) Den fysiske afstand gør det lettere for os at kontrollere arbejdsmiljø, lønninger osv.
2) Miljøpåvirkningen i form af transport er betydeligt lavere.
3) Stoffer og tilbehør også vælges hovedsageligt fra producenter i EU for at reducere miljøpåvirkningen.

Ud over vores egne krav til producenterne har vi valgt at samarbejde med producenter, der har større kunder (danske og internationale), og dermed bliver vi flere, der stiller krav. Derudover arbejder vi på at udvikle vores egen CSR-policy. En proces, der er omfattende og tager tid, men er vigtig.

Genbrugt materiale
Forskning i dag viser visse fordele ved genanvendt materiale, men på samme tid er der klare ulemper. Baseret på denne kendsgerning har vi valgt at vente med at anvende genbrugte materialer, indtil vi kan finde en løsning, der er klimapositiv i en eller anden form. Vi arbejder i øjeblikket på en kollektion, som vi har fået certificeret og håber på at lancere i 2020. Mere information vil følge.

Vores fabrikker er i fremragende stand, og arbejdsforholdene med henblik på lønninger, arbejdstid osv. er i overensstemmelse med lovgivningen i de respektive lande. I videoen herunder kan du få et lidt bedre indblik i, hvordan det typisk ser ud inde fra produktionen.

Ung cancer - Kraftsamlingen

This weekend was Ung Cancer's annual gathering for its members - Kraftsamlingen!

Kraftsamlingen is one of Europe's largest meeting places for young adult cancer sufferers. A weekend filled with fellowship, laughter, tears, inspiration and friendship. A weekend for young adult cancer sufferers and relatives is gathering to gather strength together.

In addition to the community this weekend, entertainment, workshops and insider lectures are also offered. Our founder Gustaf Ollas, along with others, lectured to boost and motivate the members.


Sort / Guld- Begrænset udgave

Da jeg startede virksomheden, blev jeg besat med Limited Editions.Min grundlæggende ide var at sælge produkter med håndskrevne numre på alle beklædningsgenstande med et personligt brev fra mig til kunden.Det virkede i starten med de første produkter, men jeg indså hurtigt, at det ikke ville vare med den vækst, vi havde, og konceptet blev derefter ændret, så det kunne håndtere.I dag fremstiller vi mange produkter i større versioner, men vi vil stadig beholde visse produkter specielt.

Sort / Guld kollektionen er en hyldest til vores rødder og hvordan vi plejede at arbejde fra begyndelsen.Denne gang har vi taget begrebet lidt længere, og for at sikre at du er unik, har vi nummereret hver enkelt vare.Du kan finde nummeret på indersiden af hvert element, 1/100 osv.
 
 
Hvad er ideen om bare guld?

Vi mener, at hver person har brug for lidt mere guld i sit liv.Disse sorte gyldne beklædningsgenstande er baseret på den samme ide som mærket ICANIWILL.Du kan enten vælge at tro, at det er klogt og bare et navn, eller du kan grave dybt inde i dig selv og føle, hvordan du kan forholde dig til vores kamp og mærket ICIW med din rejse.Har du nået en milepæl, har du nået halvvejs til dit mål?Giv dig selv et guld (medalje) beklædning og fejr dit mål eller milepæl.

Vi vælger at tro på, at disse gyldne udskriftsartikler vil bringe lidt ekstra gnist og beslutsomhed til dit liv, når de hårde tider kommer, idet de tror, at de kommer.Men uanset hvor hårdt det kan føles der og så vil du fortsætte med at skubbe dig fremad.Stop aldrig med at kæmpe!Stop aldrig med at tro på dig selv!
 
 

Den Limited Black Golden-serien består af:
- 100 Hoodies
- 100 Joggers / Bukser med guldbroderi
- 100 Tri-blend t-shirts
- 100 stykker Udfør korte shorts

Produkterne udgives den 3. august 2018
Okay!
/ Gustaf, grundlægger ICIW

Lofoten

Den aktive livsstil, vi repræsenterer ved ICANIWILL, omfatter rejser og velværeaktiviteter.I Norge er der det smukke sted kendt som Lofoten, og inden udgivelsen af nyhederne i juli var der mulighed for at besøge dette magiske sted for foto- og videoarbejde.Her på ICIW Stories kan du læse om fremtidige udgivelser, inspiration til rejser, videomateriale og inspirerende billeder.Lad os nu introducere, ICIW i Lofoten
 

 

Velkommen

 
Velkommen til ICANIWILL Stories eller som vi ofte siger ICIW Stories.
 
Jeg hedder Gustaf, og siden jeg startede firmaet 2012, havde jeg en drøm om at skabe mit eget livsstilmærke. Et mærke, der er knyttet til de mennesker, der inderst inde tror på evnen til at skabe det liv, vi ønsker at leve.
Da jeg sad i kontorstolen en dag på mit første rigtige job efter økonomi undersøgelser og spekulerede på, hvad kørte mig og hvordan jeg ønskede at leve mit liv i fremtiden, indså jeg hurtigt, at stien ikke var det rigtige for mig.
For mig var valget let. Livet er for kort til ikke at bruge dagene til at gøre noget tættere på deres mål. Sagt og gjort, efter en søvnløs uge febrilsk skitsering om tilrettelæggelse af virksomheden, jeg trådte tilbage fra min eneste faste indtægt. En yderst skræmmende og stor beslutning, men det absolutte bedste, jeg har taget i hele mit liv. Lige nu bruger jeg tid på at gøre de ting, jeg er lidenskabelig over for, og jeg ved, at det kommer til at nå mine mål. Jeg er ikke der endnu, men meget tættere end hvis jeg havde valgt ikke at følge mit hjerte den dag.
 
ICIW er på tur, en tur, jeg har det privilegium at være grundlægger og CEO. Vi ønsker at sprede den tro, vi har så flere mennesker vover at gøre de små irriterende og svære beslutninger om, hvor vi mener, det er voksende.
Kan du lide vores tænkning? Kan du lide vores vision? Ja, så sandsynligheden for at du vil nyde vores tøj lidt ekstra meget ret stort.
Hvert stykke tøj vi sælger er resultatet af min iver for at udvikle og lære nye ting. Næsten fem år siden, jeg vidste intet mere om Costume industri og produktion, end hvad almindelige mennesker gør, men jeg var overbevist om, at jeg kunne lære og skabe noget godt.
Her på Stories er vores tanke, at du vil se vores tøj i det miljø, hvor de gør deres bedste, en platform, hvor vores kunder, samarbejdspartnere og venner laver, hvad de gør godt ud og bringe dem tættere på deres mål.
 
Velkommen til en ICIW verden, hvor hver historie er skabt af mennesker, der benyttede lejligheden.
 
Okay
Gustaf og ICIW-familien
ARTIKEL 1 OF 8.1 2 3 4  Næste »  | Vis alle 

Are you in the right place?

 • Åland
 • Argentina
 • Armenia
 • Australia
 • Austria
 • Belgium
 • Bosnia-Herzegovina
 • Brazil
 • Brunei
 • Bulgaria
 • Canada
 • Chile
 • China
 • Colombia
 • Costa Rica
 • Croatia
 • Cyprus
 • Czech Republic
 • Denmark
 • Dominica
 • Egypt
 • Estonia
 • Faroe Islands
 • Finland
 • France
 • Germany
 • Gibraltar
 • Greece
 • Hong Kong
 • Hungary
 • Iceland
 • India
 • Indonesia
 • Ireland
 • Israel
 • Italy
 • Kenya
 • Kuwait
 • Latvia
 • Lithuania
 • Luxembourg
 • Malaysia
 • Malta
 • Moldova
 • Monaco
 • Montenegro
 • Netherlands
 • New Zealand
 • Norway
 • Philippines
 • Poland
 • Portugal
 • Puerto Rico
 • Qatar
 • Reunion
 • Romania
 • Russia
 • Saudi Arabia
 • Serbia
 • Singapore
 • Slovakia
 • Slovenia
 • South Africa
 • Spain
 • Sverige
 • Switzerland
 • Taiwan
 • Thailand
 • Turkey
 • Ukraine
 • United Arab Emirates
 • United Kingdom
 • United States of America