ICIW Stories
  • Gratis forsendelse over 369DKK
  • Sikker betaling
  • 365 dage åbent køb

ICIW Stories

Ung cancer - Kraftsamlingen

This weekend was Ung Cancer's annual gathering for its members - Kraftsamlingen!

Kraftsamlingen is one of Europe's largest meeting places for young adult cancer sufferers. A weekend filled with fellowship, laughter, tears, inspiration and friendship. A weekend for young adult cancer sufferers and relatives is gathering to gather strength together.

In addition to the community this weekend, entertainment, workshops and insider lectures are also offered. Our founder Gustaf Ollas, along with others, lectured to boost and motivate the members.


Sort / Guld- Begrænset udgave

Da jeg startede virksomheden, blev jeg besat med Limited Editions.Min grundlæggende ide var at sælge produkter med håndskrevne numre på alle beklædningsgenstande med et personligt brev fra mig til kunden.Det virkede i starten med de første produkter, men jeg indså hurtigt, at det ikke ville vare med den vækst, vi havde, og konceptet blev derefter ændret, så det kunne håndtere.I dag fremstiller vi mange produkter i større versioner, men vi vil stadig beholde visse produkter specielt.

Sort / Guld kollektionen er en hyldest til vores rødder og hvordan vi plejede at arbejde fra begyndelsen.Denne gang har vi taget begrebet lidt længere, og for at sikre at du er unik, har vi nummereret hver enkelt vare.Du kan finde nummeret på indersiden af hvert element, 1/100 osv.
 
 
Hvad er ideen om bare guld?

Vi mener, at hver person har brug for lidt mere guld i sit liv.Disse sorte gyldne beklædningsgenstande er baseret på den samme ide som mærket ICANIWILL.Du kan enten vælge at tro, at det er klogt og bare et navn, eller du kan grave dybt inde i dig selv og føle, hvordan du kan forholde dig til vores kamp og mærket ICIW med din rejse.Har du nået en milepæl, har du nået halvvejs til dit mål?Giv dig selv et guld (medalje) beklædning og fejr dit mål eller milepæl.

Vi vælger at tro på, at disse gyldne udskriftsartikler vil bringe lidt ekstra gnist og beslutsomhed til dit liv, når de hårde tider kommer, idet de tror, at de kommer.Men uanset hvor hårdt det kan føles der og så vil du fortsætte med at skubbe dig fremad.Stop aldrig med at kæmpe!Stop aldrig med at tro på dig selv!
 
 

Den Limited Black Golden-serien består af:
- 100 Hoodies
- 100 Joggers / Bukser med guldbroderi
- 100 Tri-blend t-shirts
- 100 stykker Udfør korte shorts

Produkterne udgives den 3. august 2018
Okay!
/ Gustaf, grundlægger ICIW

Lofoten

Den aktive livsstil, vi repræsenterer ved ICANIWILL, omfatter rejser og velværeaktiviteter.I Norge er der det smukke sted kendt som Lofoten, og inden udgivelsen af nyhederne i juli var der mulighed for at besøge dette magiske sted for foto- og videoarbejde.Her på ICIW Stories kan du læse om fremtidige udgivelser, inspiration til rejser, videomateriale og inspirerende billeder.Lad os nu introducere, ICIW i Lofoten
 

 

Velkommen

 
Velkommen til ICANIWILL Stories eller som vi ofte siger ICIW Stories.
 
Jeg hedder Gustaf, og siden jeg startede firmaet 2012, havde jeg en drøm om at skabe mit eget livsstilmærke. Et mærke, der er knyttet til de mennesker, der inderst inde tror på evnen til at skabe det liv, vi ønsker at leve.
Da jeg sad i kontorstolen en dag på mit første rigtige job efter økonomi undersøgelser og spekulerede på, hvad kørte mig og hvordan jeg ønskede at leve mit liv i fremtiden, indså jeg hurtigt, at stien ikke var det rigtige for mig.
For mig var valget let. Livet er for kort til ikke at bruge dagene til at gøre noget tættere på deres mål. Sagt og gjort, efter en søvnløs uge febrilsk skitsering om tilrettelæggelse af virksomheden, jeg trådte tilbage fra min eneste faste indtægt. En yderst skræmmende og stor beslutning, men det absolutte bedste, jeg har taget i hele mit liv. Lige nu bruger jeg tid på at gøre de ting, jeg er lidenskabelig over for, og jeg ved, at det kommer til at nå mine mål. Jeg er ikke der endnu, men meget tættere end hvis jeg havde valgt ikke at følge mit hjerte den dag.
 
ICIW er på tur, en tur, jeg har det privilegium at være grundlægger og CEO. Vi ønsker at sprede den tro, vi har så flere mennesker vover at gøre de små irriterende og svære beslutninger om, hvor vi mener, det er voksende.
Kan du lide vores tænkning? Kan du lide vores vision? Ja, så sandsynligheden for at du vil nyde vores tøj lidt ekstra meget ret stort.
Hvert stykke tøj vi sælger er resultatet af min iver for at udvikle og lære nye ting. Næsten fem år siden, jeg vidste intet mere om Costume industri og produktion, end hvad almindelige mennesker gør, men jeg var overbevist om, at jeg kunne lære og skabe noget godt.
Her på Stories er vores tanke, at du vil se vores tøj i det miljø, hvor de gør deres bedste, en platform, hvor vores kunder, samarbejdspartnere og venner laver, hvad de gør godt ud og bringe dem tættere på deres mål.
 
Velkommen til en ICIW verden, hvor hver historie er skabt af mennesker, der benyttede lejligheden.
 
Okay
Gustaf og ICIW-familien
Kategorier

Seneste

ARTIKEL 1 OF 4.1 2 3 4  Næste »  | Vis alle 

Choose your country

Visit
Continue to iciw.dk