Smash Padel Polo Black Men

349 DKK

349 DKK

Polotrøje med korte ærmer.

Størrelse

Smash Padel 2-in-1 Shorts Dark Grey/Black Men

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Beklædningsgenstanden har en strammere pasform, som giver optimal bevægelsesfrihed.
Vores egenudviklede Sweattech™-formel er designet til at transportere fugt og sved væk fra kroppen til stofoverfladen, hvor det fordamper. Dette giver dig mulighed for at holde dig tør og komfortabel under din træning.

Varenr.: 11660-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 184 cm høj og er iført størrelse M.

Skabt til at yde, designet til at vinde. Smash-kollektionen er specielt designet til Padel med din performance og udholdenhed i tankerne. Vi fokuserer på detaljerne med brugen af funktionelle materialer og et førsteklasses design, så du kan fokusere på spillet.

- Det lette tekniske stof hjælper dig med at bevæge dig let og uhindret
- 3-knapper og ribbet krave
- Broderet ICIW-logo på brystet
- ICANIWILL-logo på ryggen
- Længere ryg
- SWEATTECH™
- Standard pasform
- Padel print
- 100% Polyester

Shop the look