Unified Bikers

449 DKK

449 DKK

Bikershorts med rå kant.

Størrelse

Unified Hoodie Beige

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Dette stykke tøj er designet med snøre i taljen for at give dig mulighed for at justere pasformen og sørge for, at tøjet bliver på plads under træningen. Fjern snoren før vask for at undgå at den bliver flosset i vaskemaskinen.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 13232-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 170 cm høj og er iført størrelse XS.

Model 2 er 183 cm høj og er iført størrelse S.

Bikershorts med rå kant. Unified er vores kønsneutrale kollektion, der er lavet til at tilpasse sig til dig. Materialet er strækbart og behageligt, og den rå søm kan beskæres under bartacksne i indersømmen, så du får den perfekte længde. Træksnore i taljen.

- 75 % nylon 25 % spandex
- Træksnore i taljen
- Rå, skåret kant
- Justerbar længde
- Unisex-størrelser, tjek størrelsesguide for vejledning
- Ensartet tryk på benet

Shop the look