Reboot Tech 2-in-1 Shorts White

549 DKK

549 DKK

Træningsshorts i 2-i-1 stil.

Størrelse

Reboot Stringer Top Men Brick Red

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Beklædningsgenstanden er designet og fremstillet med 2-i-1-funktion, hvor indertightsene er i et elastisk og smidigt stof, der øger komforten under din træning, mens beklædningsgenstanden på ydersiden fuldender looket. Nogle af indertightsene er udstyret med lomme til mobil, bolde eller nøgler. Se de tekniske specifikationer for at få flere oplysninger om netop dette stykke tøj.
Sorona® er en delvist plantebaseret polymer. Fordi det reducerer vores afhængighed af ikke-fornyelige fossile ressourcer, har det også en lavere miljøpåvirkning sammenlignet med andre syntetiske materialer såsom polyester eller nylon.
Dette stykke tøj har en eller flere lommer, så du har styr på dine ejendele under træningen. Nogle lommer er forsynet med lynlås, andre er åbne. Læs den tekniske specifikation for at få flere oplysninger om netop dette stykke tøj.

Varenr.: 13323-002

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 182 cm høj og er iført størrelse M.

Træningsshorts i 2-i-1 stil. Reboot-kollektionen er en træningskollektion med snit og detaljer til at forbedre din krop, lavet til at hjælpe dig med at udvikle dig til den bedste version af dig selv. Reboot-shortsene er perfekte til enhver træning. Føl dig sikker og støttet, men stadig let med mesh-inderbuksen, der giver god ventilation. Lynlåslommer foran og dekorative baglommer. Ydermaterialet er let med en struktureret finish. Shortsene har et strækbart mesh-panel i skridtet for fuld bevægelse og snøre i linningen.

- 55% polyester 45% Sorona®. Indsats: 72% nylon 28% spandex Indershorts: 72% Nylon 28% Spandex.
- En sidelomme med lynlås
- To åbne sidelommer
- Trykt ICIW-logo
- Normal pasform

Shop the look