Mercury shorts Black

399 DKK

399 DKK

Løbeshorts med refleksdetaljer.

Størrelse

Tekniske aspekter

Denne beklædningsgenstand har reflekterende detaljer både bagpå og foran for fuld synlighed i mørke.
Dette stykke tøj er designet med snøre i taljen for at give dig mulighed for at justere pasformen og sørge for, at tøjet bliver på plads under træningen. Fjern snoren før vask for at undgå at den bliver flosset i vaskemaskinen.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 11937-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 191 cm høj og er iført størrelse L.

Løbeshorts med refleksdetaljer. Mercury Shorts er et par shorts lavet til løb og anden træning. Det lette stof hjælper dig med at bevæge dig let og uden hindringer. Taljen er elastisk og har en snøre for en perfekt pasform. De har to åbne lommer og ventilation i siden.

- Snøre i taljen
- 90 % polyester 10 % spandex
- Reflekterende ICIW-logo foran
- Standard pasform
- 12 cm indersøm

Shop the look