Reboot Tech Workout Pants Night Green

599 DKK

799 DKK

Træningsbukser i let materiale.

Størrelse

Reboot Long Sleeve Men Black

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Sorona® er en delvist plantebaseret polymer. Fordi det reducerer vores afhængighed af ikke-fornyelige fossile ressourcer, har det også en lavere miljøpåvirkning sammenlignet med andre syntetiske materialer såsom polyester eller nylon.
Dette stykke tøj har en eller flere lommer, så du har styr på dine ejendele under træningen. Nogle lommer er forsynet med lynlås, andre er åbne. Læs den tekniske specifikation for at få flere oplysninger om netop dette stykke tøj.

Varenr.: 13319-297

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 182 cm høj og er iført størrelse M.

Træningsbukser i let materiale. Reboot-kollektionen er en træningskollektion med snit og detaljer til at forbedre din krop, lavet til at hjælpe dig med at udvikle dig til den bedste version af dig selv. Reboot-bukserne er perfekte til træning eller turen til og fra fitnesscenteret. Materialet er let med en struktureret finish. De har flere lommer, et strækbart mesh-panel i skridtet for fuld bevægelse og snøre i linningen.

- 55% polyester 45% Sorona®. Indsats: 72% Nylon 28% Spandex
- En sidelomme med lynlås
- To åbne sidelommer
- Forlommer på låret
- ICIW trykt logo
- Normal pasform

Shop the look