Undertøj

Dit undertøj er lige så vigtigt som resten af dit træningstøj. Vores sportssokker får dig til at fokusere på træningen og glemme sveden. Vores sokker i høj kvalitet er ekstremt åndbare. De fås i flere udformninger med forskellige funktioner, så du altid kan finde de rigtige sokker til dine behov. ICANIWILL-undertøj tager komfort til et helt nyt niveau. Vores træningsundertøj fås i typerne Seamless og Invisible og sidder ikke alene perfekt under hele din træning, men skjuler også alle trussekanter. Vores åndbare undertøj i høj kvalitet er blandt kundernes favoritter. Tjek vores udvalg af træningsundertøj og sportssokker!

Undertøj til kvinder

Vores undertøj er funktionelt og komfortabelt, holder dig varmt og leder fugt væk under din træning.
ICANIWILLs sokker og undertøj er både åndbart og ventileret.Vores Invisible-undertøj er lavet af lette, bløde materialer, der følger din krops bevægelser, uden at man kan se kanter.Invisible-g-strengen er lige så komfortabel som Invisible-hipstertrussen.
Vores Seamless-undertøj er designet i blødt materiale, særligt med vores træningstights for øje.CoolPlusT i vores Perform-sokker holder dine fødder afkølede, selv under de mest intense træningspas.Silikonekanten i vores Invisible-sokker sikrer, at dine sokker bliver på plads og ikke glider ned.Med andre ord så er ICANIWILLs udvalg af træningstøj forsynet med en lang række smarte egenskaber, som er perfekte til træning.