Stance Cropped T-shirt Wmn Black

349 DKK

349 DKK

T-shirt i økologisk bomuld.

Størrelse

Stance Tights Wmn Mauve

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Økologisk bomuld dyrkes uden brug af farlige kemikalier, gødning og pesticider og gør det lettere at udføre en bedre landbrugspraksis, der hjælper med at bevare både vand- og jordressourcer.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 13181-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 178 cm høj og er iført størrelse XS.

T-shirt i økologisk bomuld. Stance Cropped T-shirt er lavet til træning såvel som afslapning. Den er lavet af et tykkere bomuldsmateriale med sunkne skuldre og logobånd på ærmet. Afkortet længde og en sidesøm, der er flyttet tilbage for at give et firkantet look.
- 100% økologisk bomuld
- ICIW-logobånd på ærmerne
- Afkortet længde

Shop the look