Reboot Cropped T-shirt White

269 DKK

449 DKK

Crop top med mesh-ryg.

Størrelse

Reboot Tights Night Green

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Beklædningsgenstanden har paneler eller detaljer i meshmateriale. Mesh er et perforeret eller løsstrikket stykke tekstil, som lader luft og kropsvarme slippe igennem, hvilket giver en svalere fornemmelse, selv når du træner ekstra hårdt.

Varenr.: 13329-002

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 173 cm høj og er iført størrelse XS.

Crop top med mesh-ryg. Reboot-kollektionen er en træningskollektion med snit og detaljer til at forbedre din krop, lavet til at hjælpe dig med at udvikle dig til den bedste version af dig selv. Reboot Cropped T-shirt er lavet af et sportsstof af høj kvalitet med stretch for fuld bevægelse og har en masse detaljer for fuldt ud at forbedre din bedste form. Mesh-panel på bagsiden for luftgennemstrømning. - 75% Nylon 25% Spandex - ICIW-logo foran - Mesh-indsats bagpå - Atletisk pasform - Beskåret længde

Shop the look