Premium Crop Top White Wmn

174 DKK

249 DKK

Cropped t-shirt i et blødt materiale.

Størrelse

Tekniske aspekter

Dette materiale er superblødt og føles som et "second skin". Det er lidt sartere, så vær forsigtig med træningsredskaber og overflader, der kan skabe friktion og skade tøjet.

Varenr.: 11478-002

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 163 cm høj og er iført størrelse S.

Vores premium kollektion er bedst kendt for sine bløde tekstiler, diskrete design og kvalitet. Et væsentligt element til hverdagsbrug i din træningsgarderobe.

- ICIW Broderet logo
- Letvægtigt stof
- Superblødt touch
- Tilgængelig i flere farver
- Premium-kollektionen består af Langærmede, T-shirts og Korte toppe
- 83.9% Polyester 16.1% Bomuld