Stride Sweatpants Wmn Navy

454 DKK

649 DKK

Joggingbukser med lige snit.

Størrelse

Stride Cropped Hoodie Wmn Navy

Gå til produkt

Stride Zip Hoodie Wmn Navy

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Beklædningsgenstanden har en strammere pasform, som giver optimal bevægelsesfrihed.
Dette stykke tøj har en eller flere lommer, så du har styr på dine ejendele under træningen. Nogle lommer er forsynet med lynlås, andre er åbne. Læs den tekniske specifikation for at få flere oplysninger om netop dette stykke tøj.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 13214-009

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 170 cm høj og er iført størrelse S.

Joggingbukser med lige snit. Stride joggingbukser er lavet til opvarmning, nedkøling eller en hviledag. Materialet har en bomuldsblød følelse med en blød inderside, og de har et lige snit for en behagelig pasform. Elastisk linning og to åbne håndlommer.

- 60 % bomuld, 35 % polyester, 5 % elastan
- ICIW-logo foran
- Åbne forlommer
- Fuld længde
- Atletisk pasform

Shop the look