Stance Pants Wmn Burgundy

649 DKK

649 DKK

Bløde cargo-bukser med lommer.

Størrelse

Stance Cropped T-shirt Wmn Light Mauve

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Beklædningsgenstanden er i oversize og har løs pasform, der giver optimal bekvemmelighed.
Dette stykke tøj har en eller flere lommer, så du har styr på dine ejendele under træningen. Nogle lommer er forsynet med lynlås, andre er åbne. Læs den tekniske specifikation for at få flere oplysninger om netop dette stykke tøj.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 13189-006

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 173 cm høj og er iført størrelse XS.

Bløde cargo-bukser med lommer. Stance Pants vil bringe dig til fitnesscentret med stil. Materialet er blødt og strækbart, så det giver ultimativ komfort. Cargolommer med snøre på benene og to lommer til hænderne og alle dine ejendele. Elastik i taljen og snøre for enden af benet giver en perfekt pasform. Sømdetaljer ved knæene og en D-ring i taljen til dine nøgler.

- 49% polyester 44% rayon 7% elastan
- ICIW-logobånd i siderne
- Åbne frontlommer
- Justerbare benlommer
- Falske baglommer
- D-ring foran
- Løstsiddende

Shop the look