OVERSIGTEN

ICIW Black Week starter torsdag den 16.! Vi har samlet al nødvendig information, så du kan forberede dig og være klar til at gøre de bedste køb, når udsalget starter!
Hvis du har generelle spørgsmål, kan du også tjekke vores FAQ.

Lad Black Week-kuppet begynde!

Hvornår starter ICIW Black Week?
ICIW Black Week 2023 starter torsdag den 16 19.00 CET.
Hvornår slutter det? Udsalget kører hele dagen Cyber Monday den 27. november klokken 23.59.
Når udsalget er slut, er det slut, så gå ikke glip af denne chance for at gøre årets bedste køb!

Hvad vil være nedsat under Black Week?
Der vil være 20-70 % på ALT på siden. Så alle vores produkter i alle kollektion vil have en rabat på op til 70 % .
Lyder det for godt til at være sandt? Vi ved det, men det er faktisk sandt.

Jeg er ny kunde hos ICIW. Er produkterne rigtige i størrelsen?
Medmindre andet er beskrevet i produktbeskrivelsen, er alle vores produkter i rigtige i størrelsen. Hvis du stadig er usikker, så sørg for at tjekke vores størrelsesguide på produktsiden.

Hvordan forbereder jeg mig?
Den bedste at gøre er at forberede sig i god tid og planlægge sine indkøb. Vi anbefaler at tjekke hjemmesiden på forhånd, så du ved, hvilke produkter du ønsker, og kan være hurtig når udsalget starter.
Mange af vores produkter bliver hurtigt udsolgt, så vent ikke for længe, når de først er udsolgt, er de udsolgt.

BESTILLINGER OG KØB

Kan jeg reservere varer?
Du kan ikke reservere varer, før købet er foretaget. Husk, at du ikke reserverer varer ved at føje dem til indkøbskurven! Hvis du vil have noget, så hent det. Dine varer er ikke dine, før købet er gået igennem.

Hvornår kan jeg forvente ordrebekræftelse?
På grund af stor efterspørgsel under Black Week, kan din ordrebekræftelse blive lidt forsinket. Hvis købet gik igennem på hjemmesiden, skulle din bekræftelse være på vej. Vær opmærksom på, at det kan tage op til en time at modtage den. Når du leder efter den, så glem ikke at tjekke din spam-mappe.

Hvor lang tid vil det tage, før man hører tilbage fra kundeservice?
Vi forstår, at du kan have spørgsmål eller opleve et problem eller under Black Week. Vores fantastiske kundeserviceteam arbejder dag og nat for at hjælpe med at besvare dine spørgsmål så hurtigt som muligt. Vær opmærksom på, at dette er en af vores travleste uger på året, og svartiden kan være lidt længere end normalt. Men gå ikke i panik, vi arbejder så hårdt vi kan for at vende tilbage til dig hurtigst muligt <3

Kan jeg ændre min ordre efter købet?
Når først en ordre er afgivet, kan vi ikke foretage nogen ændringer. Dette inkluderer tilføjelse af en rabatkode, ændring af farve eller størrelse på en vare, leveringsadresse eller forsendelsesmetode.

Hvad er returpolitikken?
Vi forstår, det er en god idé at købe julegaver under Black Week! Derfor forlænger vi vores returpolitik for produkter købt under Black Week til den 31. januar 2024.

FORSENDELSE

Hvornår får jeg min Black Week-ordre?
På grund af stor efterspørgsel under Black Week kan det tage lidt længere tid, før ordrerne bliver sendt. Vi gør alt, hvad vi kan for at få din ordre ud til dig så hurtigt som muligt. Vær dog opmærksom på, at det kan tage et par dage længere end normalt.

Du modtager en bekræftelse, når din ordre er afsendt med en sporingskode. Når den er afsendt, anbefaler vi, at du kontakter din valgte forsendelsesagent for at få flere oplysninger og et forventet ankomsttidspunkt for din forsendelse.

Har du stadig spørgsmål? Tjek vores FAQ eller send os en besked, så vender vi tilbage til dig!