Perform 20 cm shorts Black

479 DKK

479 DKK

Træningsshorts med lynlåslommer.

Størrelse

Tekniske aspekter

Dette stykke tøj er designet med snøre i taljen for at give dig mulighed for at justere pasformen og sørge for, at tøjet bliver på plads under træningen. Fjern snoren før vask for at undgå at den bliver flosset i vaskemaskinen.
Dette materiale er ekstra slidstærkt og fremstillet til at kunne klare længerevarende slitage fra eksempelvis vægtstænger, håndvægte eller andet udstyr.
Dette stykke tøj har en eller flere lommer, så du har styr på dine ejendele under træningen. Nogle lommer er forsynet med lynlås, andre er åbne. Læs den tekniske specifikation for at få flere oplysninger om netop dette stykke tøj.
Vores egenudviklede Sweattech™-formel er designet til at transportere fugt og sved væk fra kroppen til stofoverfladen, hvor det fordamper. Dette giver dig mulighed for at holde dig tør og komfortabel under din træning.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 11140-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 188 cm høj og er iført størrelse M.

Den vigtigste ingrediens i Perform-kollektionen er høj kvalitet og holdbarhed. Fremstillet til at bære om og om igen, disse produkter vil ikke skuffe dig, når det kommer til funktion og ydelse.

- 90% Polyester, 10% Spandex
- Stærke og holdbare tekstiler
- 100% fri bevægelse med afsæt i konstruktionen
- SWEATTECH™ fugtighedsteknologi
- Lynlåslomme foran
- Justerbar talje med elastik og snor
- ICIW-logo foran
- 20 cm indersøm
- Standard fit