Mercury 2-in-1 shorts Mustard

549 DKK

549 DKK

Løbeshorts i 2-i-1-stil.

Størrelse

Mercury tech tank top Black

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Beklædningsgenstanden er designet og fremstillet med 2-i-1-funktion, hvor indertightsene er i et elastisk og smidigt stof, der øger komforten under din træning, mens beklædningsgenstanden på ydersiden fuldender looket. Nogle af indertightsene er udstyret med lomme til mobil, bolde eller nøgler. Se de tekniske specifikationer for at få flere oplysninger om netop dette stykke tøj.
Denne beklædningsgenstand har reflekterende detaljer både bagpå og foran for fuld synlighed i mørke.
Materialet er strækbart både lodret og vandret, hvilket giver en fantastisk fleksibilitet og elasticitet. Det giver mulighed for fuld bevægelse for at gøre din træning så god som muligt.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 11936-245

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 191 cm høj og er iført størrelse L.

Løbeshorts i 2-i-1-stil. Mercury 2-in-1 Shorts er et par shorts lavet til løb og anden træning. Det lette stof hjælper dig med at bevæge dig let og uden hindringer, og de stramme indershorts vil få dig til at føle dig sikker. Taljen er elastisk og har en snøre for en perfekt pasform. De har to lommer med lynlås.

- 90 % Polyester 10 % Spandex
- 75% Polyester 25% Spandex
- 4-vejs stretchmateriale
- Reflekterende ICIW-logo foran
- Refleksdetalje bagpå for god synlighed
- Udstanset ventilation i siden
- Indershorts
- 15 cm indersøm

Shop the look