Mesh T-shirt Black W

249 DKK

249 DKK

Trænings-T-shirt i netmateriale. Standard pasform.

Størrelse

Define Seamless Tights Jungle Green Wmn

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Beklædningsgenstanden er fremstillet i et ventilerende meshmateriale. Mesh er et perforeret eller løsstrikket stykke tekstil, som lader luft og kropsvarme slippe igennem, hvilket giver et let og svalt materiale, der er perfekt til svedige træningspas.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 10516-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 180 cm høj og er iført størrelse M.

En T-shirt i mesh, der tager træningen til det næste niveau! Passer til alle typer af træning, specielt en højintensiv træning, da mesh-materialet med de mange små huller giver en god ventilation, der holder kroppen tempereret.

- Perforeret stof i 100% polyester
- Logo på skulderen og i nakken
- Strategisk placerede sømme, der sikrer en optimal pasform
- Standard pasform