Revive Oversized Crewneck Print Wmn Orange Peach

549 DKK

549 DKK

Sweater med bred hals.

Størrelse

Define Seamless Pocket Shorts Wmn Black

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Beklædningsgenstanden er i oversize og har løs pasform, der giver optimal bekvemmelighed.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 13452-336

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 176 cm høj og er iført størrelse S.

Revive er en kollektion af træningssæt til de varmere årstider i bomuldsmaterialer, der er bløde og behagelige uden at være for varme.
Oversize pasform. Vælg en mindre størrelse for at få en mere almindelig pasform.
Sweater med bred hals. Denne sweater har en bred hals og en oversize pasform, der giver den ultimative afslappede stemning. Bomuldsmaterialet føles blødt og har frottébagside. Ribkant-manchetter og vintage-print.
- Overdimensioneret pasform
- Bomuldsfleece med frotté på bagsiden
- Print med vintage-fornemmelse
- 100 % bomuld

Shop the look