Unified Hoodie Print Beige

649 DKK

649 DKK

Hættetrøje i bomuld med en rå kant.

Størrelse

Unified Sweat Pants Beige

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Økologisk bomuld dyrkes uden brug af farlige kemikalier, gødning og pesticider og gør det lettere at udføre en bedre landbrugspraksis, der hjælper med at bevare både vand- og jordressourcer.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 13227-164

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 170 cm høj og er iført størrelse S.

Model 2 er 183 cm høj og er iført størrelse L.

Hættetrøje i bomuld med en rå kant. Unified er vores kønsneutrale kollektion, der er lavet til at tilpasse sig til dig. Denne hættetrøje er lavet af 100 % bomuld, og har ribkant på ærmernes manchetter. Hætten er foret for fuld komfort. Hættetrøjen kan justeres ved at klippe lige under bartacksne i sidesømmen, så den får den perfekte længde til dig. Gå en størrelse op for en mere oversized pasform.

- 76 % økologisk bomuld, 24 % genbrugsbomuld
- 325 GSM
- Foret hætte
- Rå, skåret søm
- Justerbar længde i tre niveauer
- Unisex-størrelser, tjek størrelsesguide for vejledning
- Erklæring trykt på bagsiden

Shop the look