Stride Strappy Sportsbra Black

175 DKK

349 DKK

Sports-bh med lav støtte og justerbare stopper.

Størrelse

Stride Tights Wmn Black

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Beklædningsgenstanden har justerbare skulderstropper, så du kan justere den til den perfekte pasform.
Beklædningsgenstanden er helt eller delvis fremstillet af genanvendte materialer. Se specifikationerne for yderligere oplysninger. Ved at benytte genanvendte materialer, bruger vi ressourcer, som allerede er i omløb. Som en del af vores klimastrategi skal 80 % af alt materiale, der anvendes i vores produkter være genanvendte senest i 2025.
Denne bh har udtagelige indlæg, så du kan vælge det look, der passer dig. De kan med fordel udtages inden vask.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Støtte: Let støtte

Varenr.: 13215-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 173 cm høj og er iført størrelse S.

Sports-bh med lav støtte og justerbare stopper. Stride Strappy Sportsbh er lavet til træning med lav til medium intensitet. De aftagelige skåle, det robuste materiale og konstruktionen giver dig en behagelig sports-bh, som du kan stole på. Skålene er foret med et mesh-materiale for bedre åndbarhed, og stropperne kan klipses sammen for et anderledes look. Logo foran midtpå.

- 75 % genanvendt nylon, 25 % spandex
- ICIW-logo foran
- Justerbare stropper med flere figurer
- Aftagelige skåle
- Justerbar linning
- Lav støtte

Shop the look