Revive Oversized Shorts Wmn Light Beige

399 DKK

499 DKK

Træningsshorts med lav talje.

Størrelse

Everyday Cotton Cropped T-shirt White

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Dette stykke tøj er designet med snøre i taljen for at give dig mulighed for at justere pasformen og sørge for, at tøjet bliver på plads under træningen. Fjern snoren før vask for at undgå at den bliver flosset i vaskemaskinen.
Beklædningsgenstanden er i oversize og har løs pasform, der giver optimal bekvemmelighed.
Dette stykke tøj har en eller flere lommer, så du har styr på dine ejendele under træningen. Nogle lommer er forsynet med lynlås, andre er åbne. Læs den tekniske specifikation for at få flere oplysninger om netop dette stykke tøj.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 13451-320

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 176 cm høj og er iført størrelse S.

Revive er en kollektion af træningssæt til de varmere årstider i bomuldsmaterialer, der er bløde og behagelige uden at være for varme.
Oversize pasform. Vælg en mindre størrelse for at få en mere almindelig pasform.
Træningsshorts med lav talje. Disse korte shorts har en lav talje for den ultimative afslappede stemning. Bomuldsmaterialet føles blødt og har frottébagside. Elastisk talje med snøre til at holde dem på plads.
- Lav talje og afslappet pasform
- Åbne sidelommer
- Snøre og elastik i taljen
- Indvendig søm 7 cm i størrelse S
- Print med vintage-fornemmelse
- 100 % bomuld

Shop the look