Charge 2-in-1 Shorts Wmn White

359 DKK

449 DKK

Træningsshorts med to lag.

Størrelse

Charge Cropped Mid Sleeve Wmn Black

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Materialet er strækbart både lodret og vandret, hvilket giver en fantastisk fleksibilitet og elasticitet. Det giver mulighed for fuld bevægelse for at gøre din træning så god som muligt.
Dette stykke tøj har en eller flere lommer, så du har styr på dine ejendele under træningen. Nogle lommer er forsynet med lynlås, andre er åbne. Læs den tekniske specifikation for at få flere oplysninger om netop dette stykke tøj.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 13253-002

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 176 cm høj og er iført størrelse S.

Træningsshorts med to lag. Charge-kollektionen er udviklet til højintens træning. Disse 2-i-1-shorts består af et par tætsiddende og elastiske indershorts og et kortere overlag af et let og åndbart 4-vejs-stretch-materiale. Elastisk talje med snore og lommer på indershorts.

- Materiale, ydershorts: 95% polyester 5% spandex. Indershorts: - 75% nylon 25% spandex
- SWEATTECH™M™
- Reflekterende ICIW-logo
- Elastisk linning med indvendige snore
- Tætsiddende indershorts
- 4-vejs-yderlag i stretch-materiale
- Reflekterende elementer
- Telefonlomme på højre ben
- Mid waist
- Indershortsindersøm i størrelse M: 11 cm

Shop the look