Training Club Long Sleeve Men Black

399 DKK

399 DKK

Langærmet bluse med rund hals til opvarmning.

Størrelse

Training Club Warm Up Pants Men Dk Teal

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Beklædningsgenstanden er helt eller delvis fremstillet af genanvendte materialer. Se specifikationerne for yderligere oplysninger. Ved at benytte genanvendte materialer, bruger vi ressourcer, som allerede er i omløb. Som en del af vores klimastrategi skal 80 % af alt materiale, der anvendes i vores produkter være genanvendte senest i 2025.
Vores egenudviklede Sweattech™-formel er designet til at transportere fugt og sved væk fra kroppen til stofoverfladen, hvor det fordamper. Dette giver dig mulighed for at holde dig tør og komfortabel under din træning.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 13095-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 190 cm høj og er iført størrelse L.

Langærmet bluse med rund hals til opvarmning. Training Club langærmet bluse er lavet til udendørs træning eller opvarmning. Den er lavet af et elastisk materiale med tynd fleece på indersiden. Sidesømmene er flyttet lidt frem for at forstærke det V-formede look.

- Stof: 95% genanvendt polyester, 5% Spandex
- Rund hals i genbrugspolyester, med sidesømme flyttet fremad
- Trykt reflekterende ICIW-logo på brystet
- Teksttryk bagpå
- Standard pasform
- SWEATTECH™

Shop the look