Lightweight Training LS Black Men

349 DKK

349 DKK

Tynd løbetrøje med refleksdetaljer. Standard pasform.

Størrelse

Lightweight Training Pants Graphite Men

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Denne beklædningsgenstand har reflekterende detaljer både bagpå og foran for fuld synlighed i mørke.
Vores egenudviklede Sweattech™-formel er designet til at transportere fugt og sved væk fra kroppen til stofoverfladen, hvor det fordamper. Dette giver dig mulighed for at holde dig tør og komfortabel under din træning.

Varenr.: 10804-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 183 cm høj og er iført størrelse M.

Model 2 er 183 cm høj og er iført størrelse M.

Lavet til bevægelse! Lightweight-kollektionen er en kombination af funktionalitet, refleksdetaljer, letvægtigt materiale og design. Kollektionen består af bukser, langærmede trøjer, T-shirts og Tank Tops.

- Front: 92% Nylon 8% Spandex
- Rygmesh: 92% Polyester 8% spandex
- 360° Synlighed
- ICIW reflekslogo
- Tilgængelig i flere farver
- Standard pasform