Mercury Tank Top Wmn White

299 DKK

299 DKK

Træningstanktop med meshpaneler.

Størrelse

Tekniske aspekter

Beklædningsgenstanden har paneler eller detaljer i meshmateriale. Mesh er et perforeret eller løsstrikket stykke tekstil, som lader luft og kropsvarme slippe igennem, hvilket giver en svalere fornemmelse, selv når du træner ekstra hårdt.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 11954-002

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 172 cm høj og er iført størrelse XS.

Træningstanktop med meshpaneler. Mercury Tank Top er en tanktop til al slags træning. Den er lavet af et blødt og behageligt materiale med mesh over skulderområdet. Refleksdetaljer foran og bagpå vil holde dig synlig, og et muslingesnit giver en god pasform.

- Primært stof: 78 % Nylon 22 % Spandex
- Meshstof: 92 % Polyester 8 % Spandex
- SWEATTECH™
- Reflekterende ICIW-logo
- Refleksdetalje på ryggen
- Meshpaneler bagpå for god luftgennemstrømning

Shop the look