Soft Knit Oversized Crewneck Light Beige

559 DKK

699 DKK

Sweater med rund hals i et behageligt strikmateriale. Afslappet pasform.

Størrelse

Soft Knit Oversized Pants Light Beige

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Beklædningsgenstanden er i oversize og har løs pasform, der giver optimal bekvemmelighed.

Vasketøj: Vaskes ved minimum 30°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver. Tør fladt efter vask.

Varenr.: 13418-320

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 178 cm høj og er iført størrelse XS.

Sweater med rund hals i et behageligt strikmateriale. Soft Knit Crewneck er din nye bedste ven på sofaen efter træning, eller på din hviledag. Bomuldsblandings-materialet er tungt og blødt for ultimativ komfort. Sweateren har ribkantede manchetter og en behagelig afslappet pasform med en sænket skulder. Vi anbefaler, at tøjet opbevares foldet og vandret for at bevare sin form.

- 90% bomuld 10% spandex
- 680 g kraftigt ribbet materiale
- ICIW broderi logo
- Afslappet pasform
- Fuld længde

Shop the look