Bæredygtighed og miljø
  • Gratis forsendelse over 369DKK
  • Sikker betaling
  • 365 dage åbent køb
ICANIWILL har siden starten af tøjproduktionen i 2015 haft miljøet og CSR som vigtige emner i udvælgelsen af fabrikker og producenter, og i dag arbejder vi med en række omhyggeligt udvalgte producenter over hele verden. Visse fabrikker arbejder vi direkte med, og andre producenter går igennem tæt kontrollerede agenter. Vores mål er at besøge alle producenter en gang om året.

Et strategisk vigtigt valg, vi har truffet på ICANIWILL, er at fremstille meget af vores tøj inden for EU fordi:
1) Den fysiske afstand gør det lettere for os at kontrollere arbejdsmiljø, lønninger osv.
2) Miljøpåvirkningen i form af transport er betydeligt lavere.
3) Stoffer og tilbehør også vælges hovedsageligt fra producenter i EU for at reducere miljøpåvirkningen.

Ud over vores egne krav til producenterne har vi valgt at samarbejde med producenter, der har større kunder (danske og internationale), og dermed bliver vi flere, der stiller krav. Derudover arbejder vi på at udvikle vores egen CSR-policy. En proces, der er omfattende og tager tid, men er vigtig.

Genbrugt materiale
Forskning i dag viser visse fordele ved genanvendt materiale, men på samme tid er der klare ulemper. Baseret på denne kendsgerning har vi valgt at vente med at anvende genbrugte materialer, indtil vi kan finde en løsning, der er klimapositiv i en eller anden form. Vi arbejder i øjeblikket på en kollektion, som vi har fået certificeret og håber på at lancere i 2020. Mere information vil følge.

Vores fabrikker er i fremragende stand, og arbejdsforholdene med henblik på lønninger, arbejdstid osv. er i overensstemmelse med lovgivningen i de respektive lande.

Choose your country

Visit
Continue to iciw.dk